raidfight
2 posters
Strana 1 z 1
Re: raidfight
ee, momentalne uz nehrame ako klan nikde, je tu mala sanca ze sa ukazeme na offic Aion-e
Lokino (Abbi)- Führer
- Poeet p?íspivku : 330
Registration date : 06. 04. 08
tak to niesme mi aspon o tom neviem a to som bol CL na vsetkych serveroch kde sme hrali, okrem Supreme 5x (Aerith)
Lokino (Abbi)- Führer
kvalitny asi neexistuje to som hladal aj ja, jedine nedavno Cechgamers otvorili ale to je tiez nic moc
Lokino (Abbi)- Führer
O czg mi ani nemluv :-( ot otevreni 15x rate to tam slo z kopce a porad de. Ale nesla sem vcera tenhle server ale aj moc neumim, ale co zkusim to...
Walexi- Anonymní
treba ist na nejaky nadupany High Rate a prejde ta lineage ako mna za pol hodinu ty voel ale toto uz je moc ... takato nuda
Eight Sin- Poeet p?íspivku : 143
Registration date : 07. 04. 08
to je teda, a to ja by som sa mal este ucit aspon tu uz fakt len ten Aion zaplatit
Lokino (Abbi)- Führer
no ja to tes zkousim na carnage...ale uz me to tak nebere, chybi mi ty stary lidi
Walexi- Anonymní
to je tiez odpad
Lokino (Abbi)- Führer
tak precitas si o nom na strankach, ale raz sme tam uz boli tak sa mi zda, uz tam bolo zopar wipe-ov a cesky server asi dobry nikdy nebude jediny taky dobry o ktorom som vedel bol superme, ten dosrali ked z neho spravili azure, a potom ho napravili a potom nikto nevie poriadne co sa stalo, ci este pojde
Lokino (Abbi)- Führer
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: